Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

💙PĂ„ Djupet i Sjömanskyrkan💙

januari 16 19:00 23:59

SamtalskvÀll tisdagen 16 januari kl.19-21 i Sjömanskyrkan med Dougald Hine, författare och miljöaktivist och Lisa Westberg, prÀst. Dougald Hine Àr född i Storbritannien dÀr han var verksam som journalist och miljöaktivist. Nu bor han i Sverige dÀr han arbetar som författare och utbildare inom omstÀllning. Medverkar gör Àven Swimming memories, musikimprovisation som bjuder pÄ en flytande resa, med Axel Boberg Ragnerstam, handpan och Lasse Carlsson, trumpet.

Temat för kvĂ€llen Ă€r “Att Ă„terskapa levande kulturer”. Vad Ă€r det att vara mĂ€nniska i vĂ„r tid? Vad kan och bör vi göra för att bevara och fördjupa vĂ„r mĂ€nsklighet? Hur kan vi skapa kulturer som bringar liv och mĂ€ttnad, istĂ€llet för död och Ă€ndlös hunger? Kring dessa frĂ„gor rör sig vĂ„rt samtal under kvĂ€llen, som inleder vĂ„rens Vuxenprogram i Masthuggs och Oscar Fredriks församlingar. Bjud gĂ€rna med vĂ€nner och familj!


FRITT INTRÄDE!
Dörrar öppnar 17:00
Det kommer finnas en enklare buffĂ© att tillgĂ„ i konsertsalen – vĂ„r restaurang Salongen pĂ„ entrĂ©plan Ă€r öppen som vanligt mellan 08:00-15:00.