Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Matilda Sargren releasefest | Support: Självkänslan

januari 19 19:00 23:59

18-årsgräns

Den göteborgsfödda 20-åriga Matilda Sargren kommer till Skeppet GBG för att fira releasen av sin debut-EP “Dead Loss” den 19 januari. Hon är en framväxande indierock/pop-artist med influenser som Janis Joplin, U2 och Pink Floyd men även Bon Iver. 

Soundet bygger på hennes kraftfulla röst som sträcker sig både högt och lågt på EP’n. De två singlarna “Devils Girl” och ”Twenty Years” som släpptes i höstas, skvallrar om att det kan bli både en mysig och fartfylld kväll på Stigbergstorget. Tillsammans med bandet, vännerna och musikerna Nemo Sparding, Daniel Lundgren och Nils Hoff hoppas Matilda Sargren på att få dela en minnesvärd kväll med varenda jävel som vågar köpa en biljett.

Självkänslan
Självkänslan är ett band som drivs av förmågan att nå ut med känslorna från musiken till publiken, med inslag av rock, blues och indie skriver de musik utifrån alla de vardagliga problem man stöter på och de fina minnena som skapas av att kontinuerligt välja att älska trots livets svårigheter. Det är själva känslan som står i centrum för bandet och är vad dess musik vill förmedla.