Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

A.M.E. Releasekonsert + Support: Lina Ekdahl + Cat Hernandez Bolander + Johan Weber + DJ LUS

18-årsgräns

januari 13 19:00 23:59

A.M.E.
A.M.E. är musikern, kompositören och scenkonstnären Anna Maria Engbergs tvärkonstnärliga soloprojekt. Hon har skrivit låtar så länge hon minns och har gett ut musik och konst i olika former sedan 2008. Svek jag minns är hennes första fullängdsalbum på svenska och är fyllt av storslagna men nedbrutna stråkar, pulserande trasiga beats och ett såväl poetiskt som besviket sinne.

Poeten Lina Ekdahl. Senaste och nionde diktsamlingen kom 2022 och heter ”Du är inte full du är fylld”.

CAT HERNANDEZ BOLANDER
”Hej jag heter Cat och jag är sämst” – Så brukar det låta när Cat går upp på scen.

I sina sånger lämnar Cat ut både sig själv, sin familj och sina ex, och håller inga tillkortakommanden hemliga.

Eller är allt verkligen självbiografiskt? Vem vet, men det kanske inte spelar någon roll, för mörkt är det och känns gör det när allas våran sämsthet blottläggs.

JOHAN WEBER
Det är ganska exakt 5 år sedan sist Jag gjorde en solokonsert. Då under artistnamnet Weaver. Sedan dess har jag arbetat som musikproducent och gjort skivor med bland andra Paul Bäcklin, Valter Nilsson, Spela Död, Berg och bedragare, Famnen och Andreas Chadien. Den här kvällen blir ett test för att se ifall jag jag fortfarande pallar att stå ensam på en scen. Det blir inte som Weaver, utan jag kommer att bjuda på lite nytt, mest lånat och kanske något gammalt (ha inga förväntningar..). 

DJ LUS
DJ LUS presenterar den saknade och fantastiska musikaliska mixen av svenska kvinnokampslåtar och David Bowie.