Boka Skeppet

Letar du lokal för föreläsning, möte, workshop, personalfest, bröllop eller något helt annat? Chansen är stor att vi har lokaler som passar just dina behov! Skeppet GBG finns på två våningar i anrika Sjömanskyrkan i Göteborg. Våra lokaler är vackra, mysiga och inspirerande, och vi har mindre och större rum – stora salen är vårt största rum och där kan vi husera upp till 300 personer. Vi har även bra utrustning för ljud, ljus och bild, och ett team med kunniga tekniker.

Catering för företag

På Skeppet GBG ordnar vi med allt praktiskt som behövs under en dag så att du och dina kollegor kan fokusera på det ni behöver!
Vi kan ordna med full catering – frukost, fika, plockbuffé & middagar. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar just er – våra rum kan möbleras på olika sätt beroende på vilken typ av känsla och stämning ni vill ha för ert event. Vår personal finns tillgänglig för service och praktiska behov.

Stora salen

Vår stora konsert- och eventsal är ljus, luftig och går i vacker 50-talsstil. Här kan du ha större eller mindre samlingar. Föreläsningar, panelsamtal, workshops och middagar med bordsservering passar perfekt här. Det mesta i ljud-, ljus – och bildteknik finns på plats, och om du har särskilda önskemål kan de oftast tillmötesgå av vårt teknikteam. Rummet är flexibelt och kan möbleras på många olika sätt.  Salen har en läktare som nås antingen via spiraltrappan från parkett, eller via trapphustrappen. På läktaren finns en bar och ca 40 matplatser vid bord. Salen rymmer upp till 300 personer vid stående publik, och upp till 150 personer vid sittande. Stora salen är även tillgänglig med hiss från gatuplan. Kontakta oss med din egen specifika förfrågan!

Lilla salen

Lilla salen finner du i anslutning till stora salen på övre plan i huset, och är ett mysigt och elegant rum. Här kan upp till 40 personer mötas, samtala, lyssna till föredrag eller äta. I lilla salen finns ingen fast teknik installerad men, vi kan ordna med både ljud- och bildteknik efter dina önskemål. Ett piano finns alltid på plats. Lilla salen är även tillgänglig med hiss från gatuplan. Kontakta oss med din egen specifika förfrågan! 

Salongen

Salongen finns på entréplan i Sjömanskyrkan och är Skeppet GBG’s bar- och restaurangdel. Vi har restaurerat och inrett omsorgsfullt med ambitionen att känslan ska vara lite som ett elegant vardagsrum. 50-talsstilen är påtaglig, och den boomerangformade baren är lite av ett konstverk i sig. Här finns plats för 75 matgäster inomhus, och ytterligare 20 matgäster utomhus på balkongen som vätter mot Göta Älv. Här finns möjlighet till framträdande/uppträdande från något av podierna som enkelt görs om till scen. Ljudteknik finns att tillgå på förfrågan. Salongen passar perfekt för bröllopsfest, födelsedagsfest, företagssittning eller annat. Hör av dig med din förfrågan om du vill abonnera Salongen för ditt sällskap!

Skriv till kontakt@skeppetgbg.se för bokningar och vidare frågor!