Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Songs Of Boda support: Lily Arbor

november 30, 2023 18:00 december 1, 2023 01:00

Songs of Boda är singer-songwritern Daniel Skoglunds musikaliska utpost och namnet härstammar från uppväxten i Borås som på villovägar blev ett smeknamn. Det var någonstans där på skolans talangscen som uppmärksamheten för hans låtar och musicerande startade.

2015 släppte SoB sitt första album ”Loophole” och sen dess har hjulen snurrat ytterligare med kritikerrosade albumet ”IAGO” och spelningar i Sverige och utomlands. 2019 släppte även SoB, instrumentala skivan ”MEANWHILIING” och med denna i bagaget följde han med vännen Daniel Norgren ut på vägarna för att spela på några av landets finaste scener.

Oavsett vilken riktning och tillfälle som SoB gör musik för så står låten i centrum och Boda vilar med åtminstone ett ben stadigt i den amerikanska folktraditionen och har jämförts med både The Band, War on Drugs och Eric Clapton. Tillsammans med dynamiska och namnkunniga musiker är SoB en riktig liveupplevelse. Det pendlar mellan det trånande delikata och det energiska.Oftast sammanhållet av Skoglunds gitarr och sång.

Under 2021 släpptes albumet ”GARLAND” och har mottagits varmt av kritiker.
Aftonbladets Håkan Steen kallade SoB för ”en av landets främsta förvaltare av klassisk singer-songwriterrotad countryrocktradition och skapar stor konst av små händelser ur vardagen”. Har du chansen att se SoB live så ta chansen! I November 2023 släpper Songs Of Boda sitt nya album via Adore Music och gör i samband med det en konsert på Skeppet i Göteborg.

På Scen TBA

Facebook


Lily Arbor
2017 bildades Lily Arbor, folk-duon från Falkenberg som består av de två vännerna Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilsson. Med välbalanserad stämsång och djupt personliga texter skapar de tillsammans ett innerligt sound som har beskrivits som ”en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar”.

Lily Arbor hade stora planer inför 2020 och skulle ut i Europa för att spela, men som allting annat blev det inställt under pandemin. Duon fick dock sin revansch när de förra våren följde med det amerikanska bandet Cordovas på Europa-turné.

De är nu aktuella med deras självbetitlade debutalbum och planerar redan inför nästa skiva.

18 års gräns