Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RELEASEKONSERT PÄR HAGSTRÖM

maj 17 19:00 23:59

18-årsgräns

Skeppet GBG’s egen Pär Hagström har hittat på ny musik och spelat in den på ett album som släpps under April 2024. Den 17 maj firas att albumet släpps på VINYL! Skivan har kommit till under sena kvällar i Skepet GBG’s studio bredvid konsertsalen. Ryktet säger att det rör sig om progg-gospel med en twist. Fyra sångerskor från Tensta Gospel Choir backar upp Pärs utfästelser och utsvävningar, och Bruno the dog har co-producerat. Resultatet blev till ren energi, lite som eld.

Pär Hagström har de senaste åren arbetat med kompositioner för film, tv och teater, och har även producerat för andra artister. På 00-talet turnerade han med den numera legendariska orkestern Pär Hagström & Cirkus Transmopol, på 10-talet med art rock-duon Next Stop: Horizon tillsammans med partnern och Skeppet-kollegan Jenny Roos.

Ett stort band med kör kommer att stå på scenen den 17 maj. Vi tror att det bli något lite utöver det vanliga. Kommer du att stå i publiken?

Singeln ‘Lucifer, is that You?’ släpps fredagen 8 mars. Early Bird-Biljetter FÖR 100 KRONOR finns tillgängliga samma dag!