Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VÅRØ Presenterar: Releasefest med Agent blå och Boy With Apple + Support: Post sjutton!

april 13 19:00 23:59

18-årsgräns

Under våren släpper vi två otroliga album och detta ska givetvis firas!

Vi drar därför ihop en kväll på Skeppet med livemusik, DJs och allmänt god stämning. En fest för gamla vänner och för nya bekantskaper. 

Albumet ”STAB!” med Agent blå släpps den 12e april och är det tredje studioalbumet från Agent blå och det första stora släppet på fyra år. Första singeln ”Discount” har hyllats internationellt beskrevs av GP som mastigare, tyngre och hårdare men ändå i kombination med fart, fläkt och flykt.

Det låter som Agent blå för oss och det är också precis det ni kommer att få se live på Skeppet.

En unik chans att få se bandet spela på hemmaplan i år.

Som om det inte vore nog så kommer även bolagsvännerna i Boy With Apple fira sitt debutalbum ”Attachment” som släpptes i mitten av mars. BWA har spelat flitigt både utomlands och i Sverige under de senaste åren samtidigt som debutalbumet långsamt har växt fram. Albumet kan ses som ett bokslut över bandets första tid tillsammans och på Skeppet kommer det kapitlet stängas för gott då hela debutalbumet kommer spelas live i sin helhet! Vi som sett dem live tidigare vet vad som väntar men det betyder inte att det kommer bli förutsägbart. 

Dessutom har vi bjudit in ungdomarna i Post sjutton som förband. Bandet släppte sin debut-ep i höstas och är en stor del av den nya indievåg som sköljer över staden. Detta är första gången vi ser dem på en större scen i Göteborg men absolut inte den sista. 

Det blir med andra ord en otrolig kväll med den bästa musiken från stadens indiescen för endast 150 kr. Dessutom kommer välkända ansikten från banden och VÅRØ leverera precis det du vill höra från dj-båset.

Det här vill ni inte missa.