Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

En orolig kväll med Marcus Berggren

september 29 19:00 september 30 01:00

Som ni har väntat! Nu är det äntligen dags, släppet av Marcus Berggrens diktsamling “Den lilla oron och den stora oron”. 

Ett deprimerat, smått vackert, praktverk full av dödliga klassiker om liv, död, sex och småfåglar. För att fira detta ställer han till med KALAS på Skeppet i Göteborg. Där blir det författarsamtal, diktuppläsning, DJs, danskt band, fest och fanskap. 

En trummis och två saxofonister. Så simpel är receptet på ett av nordens vildaste live-band. Det smakar punk, det smakar jazz, och lite av pop, hip-hop och kanske lite 90s dance. Christianshamnstrion Smag På Dig Selv är konceptet av instrumental eufori- farlig, framåtstormande, förförande och fri.

Smag på Dig Selv har sedan 2018 husetat i den danska undergrounden och lämnat scener, dansgolv och publiker i svettprydd ekstas. Utöver deras otröttliga techno-inspirerade energi, har dom uppmärksammat sig med användningen av allt från nordisk strupsång, diktuppläsningar och industriell rekvesita på scenen. Recensenter på årets Roskilde Festival hade aldrig hört något liknande, och Politikens recensenter lämnades i chock efter deras konsert på Huset under CPH Jazz Festival. När var senast du headbangade till en jazz-konsert? 

I JUNI 2023 blev bandet aktuelle med sangen FUCK DER KOMMER KONTROLLØRER

100 spänn! Kom och upplev EN OROLIG KVÄLL MED MARCUS BERGGREN

18 – års gräns