Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Thilini & Erik tolkar Cornelis gäster: KG Malm, Fia Ekberg m.fl

maj 4, 2022 18:00

Thilini och Erik är en Göteborgsbaserad duo som på ett helt säreget sätt tolkar Cornelis Vreeswijk. Genom att vågat blanda genrer och sound gör duon stora penseldrag med materialet och täcker allt mellan blues, pop, folk och ambienta ljudlandskap – trots sin minimala sättning.

Sedan 2013 har duon under namnet ”Cosmetisk Heesvijk” tonsatt och tolkat Cornelis Vreeswijk. Duon har rest runt i landet och spelat på många olika ställen. De har gästat visfestivaler, spelat på Cornelisdagen och medverkat i SVT’S midsommarprogram.

sex år har gått sedan duon släppet sin första EP- nu är det äntligen färdiga med sitt fullängdsalbum med Cornelis-tolkningar.

KG Malm
KG Malm är visartist, berättare, författare och skådespelare. Han är också otyglad humanist och hans framträdanden brukar kännetecknas av publikkontakt, värme och vildvuxna polisonger. Han har även gett ut Murardrömmar, en dubbel-CD med de skrönor han brukar berätta mellan sångerna, och är därmed troligen den ende vissångare som släppt en visplatta helt utan visor. KG bidrar till den här kvällen genom att läsa några av Cornelis texter.

Fler gäster under kvällen blir Fia Ekberg, Christoffer Berg & Nicklas Öhmann!

Biljett

Dörrar 18.00
På Scen 19:30

Boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Detaljer

Datum:
maj 4, 2022
Tid:
18:00

Plats

Amerikagatan 2, göteborg

Arrangör

Skeppet GBG