Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Storytellning Days

februari 1, 2022 17:00 - 23:00

Genom föreläsningar, workshops och rum för möten och samtal riktar vi oss till kreatörer, distributörer,finansiärer, studerande och professionellt verksamma inom film, TV och rörlig bild.
Vi vill även skapa möjligheter till nya oväntade möten och samarbeten och erbjuda en fysisk mötesplats.   
Vi är glada att vi 2022 kan vara på Skeppet GBG i Göteborg, i en inspirerande miljö med god mat. 

Årets fokus är  Feedback – Om konsten att lyssna, kommunicera och att samarbeta över yrkesroller och konstformer i den kreativa processen.  Vårt nutida branschlandskap med framväxten av nya streamingaktörer har gjort att utvecklingen av berättelser exploderat. Konsten att både ge och ta emot feedback har blivit ett allt viktigare verktyg i utvecklingsprocesserna av filmer och tv-serier, och vi undersöker ämnet ur flera olika grepp och perspektiv. I ett alltmer spännande audiovisuellt medielandskap ställer vi oss frågan:

Vem äger berättelsen – och varför?
Eventet är gratis och öppet för alla som är verksamma yrkesutövare inom rörlig bild, professionellt verksamma och studerande.
Föranmälan krävs via länk efter varje programpunkt. Begränsat antal platser, så vi kan inte garantera en plats utan sätter upp väntlista om det bokas fullt.
Om du inte kommer måste du avboka senast 24h innan på mail som anges i bekräftelse. Annars tillkommer en avgift på 200 SEK.

https://www.storytellingdays.com

Kom i god tid och visa upp vaccinationsbevis (obligatoriskt).
Registreringen öppnar 60 min innan varje programpunkt.

Detaljer

Datum:
februari 1, 2022
Tid:
17:00 - 23:00

Plats

Skeppet GBG

Arrangörer

Alma Manusutbildning
Lindholmen film & tv
Kulturakademin
Yrgo
Centrum för dramaik syd