Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nina Persson, Martin Hederos & Nils Berg – Nina letar jazz

oktober 15, 2022 18:00 - oktober 16, 2022 01:00

Martin Hederos och Nils Berghittadejazzen för längesedan, men Nina Persson har ännuinte riktigtgjort det. Hon har knappt ens letat, hon har varit rätt nöjd med att befinna sig inån slags pop-rock-land, hon har tillochmed ibland uttalat sig xenofobiskt om jazzen, utanatt ens ha varit där, och det är ju lite omoget!

Nu ska hon med Martin och Nils hjälp iväg och leta. Några gamla standard-lådor skabläddras igenom, kanske blir det något av Julie London, Frank Sinatra,Alison Peacock,kanske Monica Zetterlund? Det kommer vändas utochinpå gamla Cardigans-låtar, RobertWyatt,Bob Hund med flera, för att de ska kunna följa med till Jazzen.Sång, träblås,klaviaturer, viola och kanske lite dragspel kommer att användas på upptäcktsfärden.

Ses ihöst!

Nina Persson är känd från banden The
Cardigans och A Camp, som soloartist och som primadonna i musikföreställningen ”Vinnaren tar allt”.
Martin Hederos har bl. a haft en rockkarriär i världen med The Soundtrack Of Our Lives och på senare år figurerat mer i imporvisationsmusiksammanhang med Tonbruket, Fire Orchestra! Och Hederosgruppen.
Nils Berg har samlat och samplat musik från hela världen med sitt Cinemascope, är stadig medlem som saxhjälte i Håkan Hellströms liveband och är även med i bl.a Grammisnominerade barnmusikprojektet ”I en
stad” och bandet ”The Stoner”.

Biljett

Vill du äta? boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Detaljer

Börjar:
oktober 15, 2022 18:00
Slutar:
oktober 16, 2022 01:00

Plats

Amerikagatan 2, göteborg

Arrangör

skeppet GBG