Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Melina Sabet + Amanda Jerlov

september 30, 2022 18:00 - oktober 1, 2022 01:00

Melina Sabet är en göteborgsbaserad independent artist och låtskrivare. Hon har precis debuterat med sin singel “Broken hearted bitches club” som markerar starten för hennes kommande EP. Musiken har influenser från neo-soul samt indiescenen och texterna

handlar mycket om hur en identitetskris bubblar upp när man vågar att älska andra.

Samtidigt omringas låtarna av inspelade röstmeddelanden från människor i Melinas liv och bidrar till en unik storytelling genom hela EPn. Detta sound byggdes under hennes tid på den omnämnda skolan Musikmakarna, där hon fann sin unika stil genom att samtidigt skriva till andra.

Den 30/9 premiärar Melina Sabet på livescenen med sitt band som både är ett musikaliskt A-lag och hennes bästa vänner. Detta sker på Skeppet i Göteborg och kommer vara en upplevelse man inte vill missa!

lyssna

Amanda Jerlov
23-åriga pophoppet Amanda Jerlov från Göteborg debuterade i Juli 2021 och har sedan dess blivit spelad i P3, omnämnd i både GP och Aftonbladet samt spelat på Debaser Strand i Stockholm. Den retroinspirerade artisten beskriver sig själv som den minst mystiska människan på planeten. Med transparanta och självironiska texter kombinerat med ett sound influerat från 70-talets soul-pop är Amanda Jerlov en ny lysande stjärna på pophimlen. Hon har nu precis tagit examen från den prestigefyllda låtskrivarskolan Musikmakarna och senare iår väntar hennes debut-EP.

lyssna

biljett

DÖRRAR 18.00
PÅ SCEN 19.30

vill du äta? Kom och ät eller förboka ditt bord på kontakt@skeppetgbg.se

Detaljer

Börjar:
september 30, 2022 18:00
Slutar:
oktober 1, 2022 01:00

Plats

Skeppet GBG

Arrangör

Melina Sabat