Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Llawgne + Anna Violet + DJ Jesper Jarold

februari 26, 2022 18:00 - 23:00

llawgne heter egentligen Mathias Engwall – efter att ha vridit och vänt på sitt efternamn har han gjort samma sak med sin brokiga musikaliska bakgrund.
Resultatet blir popmusik med influenser från såväl folkrock som shoegaze, psykedelia som ambient. Allt får plats och regeln är att det inte finns några regler –
huvudsaken är att det finns en melodi och att allt är grundat i intuition och känsla.

llawgne började redan 2019 släppa singlar som snabbt fick fina recensioner världen över. I oktober 2021 kom debutskivan Nevereveries och gavs ut av Brooklyn-etiketten Declared Goods.

Till Skeppet Gbg kommer llawgne med helt band – låtar som spelats in i en liten studio på Hisingen får då allt bredare vingar och flyger högre, längre och en aning vildare.

Lyssna: https://open.spotify.com/artist/2ygwnXevLOOOIK91pF0VIB?si=wgKKLOrgSGWj9aUydtYbkw

Titta: https://www.facebook.com/llawgne/videos/723258231730309/

Support: Anna violet
Lyssna

DJ Jesper Jarold är en av den göteborgska musikens stabila stöttepelare. När han inte spelar i egna band såsom Fontän, Kanot och Ultra Satan, ses och hörs han ofta bidra med utomvärldsligt originella gitarrslingor till andra band och artister. Givetvis har han också en skivsamling av imponerande bredd – från denna och lite till kommer han denna kväll välja musik som är svängig, dansant, psykedelisk och poppig – från bhutanskt sväng till brittisk postpunk och allt däremellan!”

På Scen 20.00

Biljett: https://billetto.se/e/llawgne-biljetter-594638

Restaurangen öppnar 18:00, boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Detaljer

Datum:
februari 26, 2022
Tid:
18:00 - 23:00

Plats

Skeppetgbg

Arrangör

Skeppet GBG