Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lisen Rylander Löve solo & The Groove

september 25 19:00 - 23:00

Lisen Rylander Löve – Tenorsax, röst, omnichord, kalimba, live-elektronik

Göteborgsbaserade saxofonisten Lisen Rylander Löve är internationellt verksam inom jazz, elektronika, improvisation och ljudkonst. Hon släppte 2019 sitt första soloalbum OCEANS som hyllats av både publik och press och har beskrivits som en kompromisslös och mångfasetterad debut. Det är musik där det söndriga möter det vackra, akustiskt möter elektroniskt. Vågor av ljud; många, olika, mycket. Lyssnaren ledsagas av en ständig mörk underton där harmoni möter disharmoni. Genom att mixa akustiska instrument som saxofon och röst med live-elektronik skapar hon sina egna unika ljudvärldar. Ikväll blir det ett fritt soloset med inspiration från Oceans.

The Groove
Jazzmusik för dig som gillar råsväng, groove och blues, som inte räds det enkla råa, starka, fria och basala. För detta är starkt. Inte i volym mätt, men i energi.

Kjell Jansson/bas, Anders Kjellberg/trummor och Björn Cedergren/saxar är alla kända från diverse sammanhang och har medverkat på en mängd plattor och turnerat flitigt.

I The Groove möts de och tar sig an ett knippe jazzlåtar med en självklarhet som bara musiker med stor kärlek till musiken gör.

BILJETTER:
https://billetto.se/e/lisen-rylander-lowe-solo-the-groove-biljetter-559173?fbclid=IwAR0nNnZeDgvQKj77B5NbzmJW0kwQyHt3Z5qT91md6FwEC4fPMXXIP-_rd2Q

Detaljer

Datum:
september 25
Tid:
19:00 - 23:00

Arrangör

MUKO
E-post:
westerbergebba@gmail.com
View Arrangör Website