Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lea & The Loved Ones

december 10, 2021 19:00 - 23:55

Lea & the Loved Ones är bandet som spelar låtar av Lea-Marie Sittler och som precis har släppt sin andra skiva, EP:n Letters. Nu ska bandet spela en försenad och så fruktansvärt efterlängtad releasekonsert tillsammans med en hel rad gäster. Den nya skivan består av låtar baserade på brev, både sådana som Lea har fått av under åren och sådana som hon någon gång skrivit själv. Bland låtarna finns en hymn till livslång vänskap, en innerlig beskrivning av barndomens trädgårdar och en kärleksförklaring till syskon som blir vuxna och ändå för alltid förblir bror och syster.
Bandet har spelat tillsammans i många år och har en magiskt lyhörd musikalisk kommunikation. Leas koncentrerade energi och hennes varma röst – i ena stunden skör och sårbar, i andra stunden jublande och kraftfull – tar tag i publiken och tar den på en känslosam resa som berör.

Det är nu 3 år sedan debutalbumet Diamonds släpptes med en oförglömlig releasekonsert på ett slutsålt 2lång och bandet är förväntansfull inför spelningen på Sjömanskyrkan. Konserten blir som en revansch på det konsert-tomma året vi har bakom oss.

BILJETTER: https://billetto.se/organiser/manage/events/554695/overview

Detaljer

Datum:
december 10, 2021
Tid:
19:00 - 23:55
View Evenemang Website

Plats

Skeppetgbg

Arrangör

SkeppetGBG
Telefon:
0708927310
E-post:
jenny@skeppetgbg.se