Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubb Mameluck /Katten och kakan/Iben/Malake/Stor som Lola/DJ Rebbi stardust och Jeremys

april 29, 2022 18:00

Klubb Mameluck bjuder på årets musikhändelse! På med mameluckerna och kom och röj! Mameluck är klubben för dig som gillar DIY-musik av bästa kvalitet. Punk! Shoegaze indie! Hiphop! Dansgolv! En jävla fantastisk stämning!

Dörrarna öppnar 18.00.
På scen:

19:00 Katten och Kakan är den avantgardistiska nykläckta ukuleleduon som spelar covers som du inte visste att du ville höra. Repertoaren spänner sig från Cat Power till Mora träsk och allt där emellan.

19:45 IBEN rör sig i gränslandet mellan pop, postpunk och shoegaze. Soundet är dynamiskt med framträdande basgångar, drivande trummor och en synt som växlar mellan glimrande slingor och suggestiva mattor. Med kontrastrik röst sjunger Gabrielle Baker fram berättelser om allt från lust till inre klåda och hjärtesorg. Den melankoliska undertonen finns ofta med oavsett om ljudbilden är poppigt melodiös, explosivt ursinnig eller shoegazigt svävande.

2018 debuterade IBEN med singeln ”Something I forgot” som följdes upp av ”Silence the killer” – en låt som åkte direkt in på PSL Topp 20. Nu väntar en debut-EP till våren.

20:45 Malake Stjärnskottet som revolutionerar rapscenen!
Som en sagofigur har Malake tagit över scen efter scen, och sedan hon upptäckte rap och hip hop på musikgymnasiet har det bara gått uppåt! Textskrivandet, som varit hennes vän sedan barnsben, har idag tagit henne till prispallen på Imagine Sweden, Partillerocken, P4 Nästa Norrbotten och Shout It Out Live. Med rötterna i Göteborg och Teheran har hon uppmärksammats i en dokumentärserie och blivit utsedd till en av Sveriges mest lovande unga talanger. Som en frisk fläkt markerar hon sitt revir på den svenska och persiska Hip Hop kartan.

21:30 Stor som Lola spelar Kulturtantspunk. Stor som Lola spelar högt och entusiastiskt. Stor som Lola spelar även om ingen lyssnar.

DJ Rebbi Stardust och Jeremys spelar (nästan) bara coola tjejer och lös musik. Glöm inte dina snabba solglasögon! Försök stå still till det här, va!

Dörrar öppnar 18.00, boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Biljett

Detaljer

Datum:
april 29, 2022
Tid:
18:00

Plats

Amerikagatan 2, göteborg

Arrangör

Klubb Mameluck