Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Eric Palmqwist & Ulf Stureson – En sångcykel från Gotland och Hälsingland

november 16, 2022 19:30 - 21:30

En unik kväll där två hyllade låtskrivare och artister delar på scenen.

De blandar och ger, sjunger sina sånger, ställer varann till svars, glömmer texter, tappar trådar, snubblar på sladdar, spelar låtar, byter instrument, byter låtar, missuppfattar texter och famlar runt i det virrvarr som utgör deras musikaliska karriärer.

Eric Palmqwist & Ulf Stureson besöker platser som betyder något, för såväl artisterna på scen som publiken. Med hjälp av två kataloger, till brädden fyllda av berättelser om människan, hennes framgångar och tillkortakommanden, hjälps Eric Palmqwist och Ulf Stureson åt att gemensamt besjunga det som så ofta faller i glömska, eller helt enkelt inte hinns med.

Lyssna
tolkning av Bob Hund
recension av turné

Support Jacob Snöbohm
Efter 2020 års debutalbum har Jacob Snöbohm fortsatt att leverera skramlig melankolipop med säreget hookiga melodier. Ett möte mellan neonljus och betong. Bräkiga gitarrer varvas med retrosyntar och nakna, kompromisslösa texter som för tankarna till Staffan Hellstrand och Olle Ljungström.

Kvällen till ära har han skalat ner soundet för att få till samma känsla som låtarna hade när de först skrevs, och med sig har han gitarristen Staffan Godman som varit en vapendragare sedan tonåren på Gotland.

Jacob Snöbohm är en svensk låtskrivare och artist från Visby. Sedan 2011 bor han och verkar i Göteborg. Han är även medlem i rockgruppen Craving Clouds.

BILJETT

Restaurang & bar öppnar 17.00 för AW
Vill du boka bord är det från 18.00, kontakt@skeppetgbg.se

Detaljer

Datum:
november 16, 2022
Tid:
19:30 - 21:30

Plats

Skeppet GBG

Arrangör

Skeppet GBG