Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DNA / Blodsband + efterfest med REDERIET

augusti 24 17:00 - 23:00

Andrea Truedson Bodo´och Alexander Truedson Bodo´är jubileumsaktörer för Göteborgs 400 års jubileum med sin mor och son utställning. Blodsband med spår i jorden och kraft från himmelen, berättar sina rötters historia genom generationer.
”Berättelsen om en modig flicka som under andra världskriget offrade sitt eget liv för att rädda framtida generationers liv. Våra liv. Och historien upprepar sig än idag med krigstrafficking”.

Detta är mor och sons andra gemensamma utställning och intäkter från utställningen går till Realstars arbete för att motverka Trafficking i Göteborg.

En konstutställning i storytellingform där intuition och symbolspråk tar betraktaren på en färd genom rummet, olika element i konstverken tillför magi och unicitet. Genom konstens resa till sina nya ägare skapar VI tillsammans en fredligare och medmänskligare värld.

Andrea är hållbarhetskreatör, storyteller, föreläsare & välgörare och verkat som konstnär i flera år har haft offentliga uppdrag bland annat för Domkyrkan Göteborg, långfilmen Videomannen. Föreläst nyligen bland annat på Majornas Bokmässa om kraften i storytelling med en egenskriven saga om sina blodsband, uppvuxen som ungersk minoritet i Transsylvanien. Alexander är född 2006 i Göteborg.

realstars

Vernissage startar 17:00

——
Ca 21:00 avslutar vi kvällen med REDERIET.
Rimligtvis borde det krylla av band som Rederiet. Band som spelar helt vanlig rock med helt vanliga texter, utan knepiga liknelser och alltför stora pretentioner. Kanske med en smula humor, men utan att den tagit överhanden alldeles. Lite fyndigt bara.
Just Rederiet bildades i Göteborg 2020 av Anders Hörsell, Mike Persson och Martin Anderberg för att framföra låtar som egentligen kanske har mer med visor att göra än med rock. Efter premiärspelningen kom pandemin, och sen när restriktionerna väl började släppa bestämde sig Martin för att flytta till USA. När nu Jimmie Johansson tagit över platsen bakom trummorna är de återigen redo att ge publiken vad publiken vill ha, givet att publiken vill ha rock.

Varmt välkomna

Detaljer

Datum:
augusti 24
Tid:
17:00 - 23:00

Plats

Amerikagatan 2, göteborg

Arrangör

Skeppet GBG