Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Diskopunk + Osakar och Vargarna

maj 27, 2022 18:00 - maj 28, 2022 01:00

Diskopunk debuterade 2016 och har sen dess spridit sin övertända liveakt och arsenal av mördarhits runt Europa.
De beskriver sig själva som ett dekigt ABBA som blandar friskt mellan dans, post-punk, pop & rock’n’roll för att landa i ett landskap mellan underground och yttre rymden.

Full on boogie beskriver live akten bäst där ursinnigt dansande, megalomant domderande och känslosvallande kaos binder ihop gruppen med publiken i en eldig romans.
Med en drös av singlar och en EP i bagaget är det dags för Diskopunk att släppa sin debutskiva Filthy Boogie 2022.

spotify
titta

Support: Oskar och Vargarna
Lekfull, naiv och experimentell indiepop. Kladdiga synthar och smutsiga gitarrer. Lite så går det att beskriva musiken som skapas av göteborgsbandet Oskar & Vargarna.

De fyra vännerna med rötter från skaraslätten blandar texter med tuggummi-ångest och ljudbilder i bräcklig neon. Bandet debuterade 2020 med pangsingeln ”Konstigt” och följde upp den med ytterligare två singlar, som sedan resulterade i EP:n ”Visor från nordvästra Skaraborg”.

Sedan dess har bandets musik spelats frekvent på Sveriges Radio, på Tegnell-accepterade scener, men även i riktigt smutsiga bowlinghallar runtom i Sverige. Att se Oskar och Vargarna live är som att springa mellan en mörk isvak och en glimrande bastu. Det är kallt, det är varmt, det är gött.

Youtube
youtube

På Scen: ca 20.00

Biljett
ståplater. Men vill du äta? boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Detaljer

Börjar:
maj 27, 2022 18:00
Slutar:
maj 28, 2022 01:00

Plats

Amerikagatan 2, göteborg

Arrangör

Skeppet GBG