Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Christian Kjellvaner + H.Self

mars 26, 2022 18:00

Redan efter 10 sekunder känns Christian Kjellvanders nya soloalbum som en stor skiva.
Det inledande crescendot mynnar ut i ett atmosfäriskt landskap kring hans röst, en röst så mjukt intensiv och nära att det känns som att den sjunger inne i ditt eget huvud. Samtliga av de sju låtarna på fullängdaren tillåts byggas upp och slingra sig framåt på sina egna villkor, ta oväntade vändningar för att sedan plötsligt pausa och liksom titta över sin egen axel innan de drar vidare.

Det kan komma lite som en överraskning att detta sound, som rör sig från tystaste tysta till ohämmad utlevelse – allt i ett vidsträckt ljudlandskap.

Lyssna

Support; H.Self
Få genrer kan väva samman kärlek och hjärtesorg likaväl som countryn. Hjärta, smärta och hopplöshet förs samman för att resultera i musik som lämnar få oberörda. Det är en begränsad skara som besitter förmågan att skapa den kraftfulla legering som håller genren samman, H. Self, eller Henric Hammarbäck som han heter, tillhör lyckligtvis en av de utvalda. Med inspiration från såväl country som soul får de sargade livshistorierna en fond som finner sig till rätta i traditionen, men platsar lika väl in i vår moderna värld, det är väl kanske så att tiderna förändras men människans sorger består.

BILJETT

H.Self:
Christan Kjellvander:
Klubb Nice:

Restaurangen öppnar 18:00, boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Detaljer

Datum:
mars 26, 2022
Tid:
18:00

Plats

Skeppetgbg

Arrangör

Skeppet GBG