Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Astian – Debutspelning @Skeppet GBG

januari 28 19:30 - 23:00

Restaurang & Bar öppnar 18.00. Välkomna på en bit mat. Vill du boka bord gör det på kontakt@skeppetgbg.se

P4 Nästa Göteborg-vinnaren Astian intar Skeppet den 28/1!

Efter det mest framgångsrika året i karriären startar Astian 2023 med debutspelning i sin hemstad. Artisten har sedan 2019 släppt musik independent, något som resulterat i att musikern intagit sin tydliga plats på den svenska popmarknaden. Hans souliga stämma och hookiga melodier vävs in i en ljudbild som hämtar inspiration ifrån R&B och kommersiell pop. Utgångspunkten är alltid ärliga och träffsäkra texter där artisten vill visa på att sårbarhet är en styrka. Genom att släppa musik konsekvent på både svenska och engelska har Astian nått ut till en bred publik som fått lära känna den mystiska men även transparenta sidan av honom.

Med upp emot en miljon streams, flertalet framgångsrika radiosinglar och en debut-EP bjuder Astian in till en helkväll i musikens anda. Detta tillsammans med vännerna och musikerna Tiffany Lorenz och Julius Marstorp som förband.

Julius Marstorp – År 2022
startade Julius sitt soloprojektet efter att ha drivit indiebandet Ljushuvud sedan 2018. Musiken plockar det bästa av tre decennier och kombinerar det till något unikt. Ett ostelt möte mellan 00-talsdisco, 10-talsemo och 20-talspop. Under

2022 har Julius släppt tre singlar, spelat för ett utsålt Fyrens Ölkafé, samt varit på turné i

Örebro, Stockholm och Uddevalla. Snart kommer en fjärde singel, som mynnar ut i en debut-EP som släpps i januari 2023.

Tiffany Lorentz – Under 2022 har Tiffany Lorentz varit aktuell med singelsläpp, spelningar och som deltagare i musiktävlingen P4 Nästa. Med sin singel ‘Home’ tog hon hem vinsten i Jönköpings lokala final och kom sedan till riksfinal där hon slutade på en

femteplats. Tiffanys låtskrivande bottnar i en stor nyfikenhet och en beslutsamhet att förstå det som känns på djupet. I början av nästa år väntas nu hennes debut EP.

Biljett

Detaljer

Datum:
januari 28
Tid:
19:30 - 23:00

Plats

Skeppet GBG

Arrangör

Astian